zaterdag 20 maart 2010

1 week voor vertrek !

Vandaag is het zaterdag 20 maart 2010, de verjaardag van Kevin. Hij viert zijn 10e verjaardag, wat gaat de tijd toch snel. Ook Monique is net jarig geweest, op 5 maart was dat, dus een dubbele verjaardag en natuurlijk het hele hok vol hier. Best wel druk, maar ook weer heel erg gezellig. Een tafel vol kado's, het is veel te gek, maar waanzinnig bedankt allemaal. Familie van Abswoude was natuurlijk ook van de partij, dus mooi moment om even 2 foto's te schieten van de over 1 week vertrekkende bofkonten !  De reisdocumenten zijn inmiddels gearriveerd en opgehaald, dus de komende week wordt het stressen om alle bagage in de tassen te krijgen en de laatste voorbereidingen te treffen voor het grote avontuur. Op zaterdag-ochtend 27 maart vliegen we om 07:20 naar de Antillen, dus dat wordt dan heel vroeg uit de veren die dag. Ajo !

4 opmerkingen:

Norbert en Patrice zei

Dat wordt afzien met die temperaturen ;-)! Jullie zijn bofkonten, dus geniet er lekker van! Enne, jullie boffen ook met Joke en Monique, dus neem aan dat jullie iets heeeeeeeel moois gaan meenemen voor hen ;-)!
Norbert en Patrice

Norbert en Patrice zei

Dat wordt afzien met die temperaturen ;-) ! Jullie zijn bofkonten, dus geniet er lekker van ! Enne, jullie boffen ook met Joke en Monique, dus neem aan dat jullie iets heeeeeeeel moois gaan meenemen voor hen ;-) !
Norbert en Patrice

Unknown zei

Nog even wat tips van een Bonaire fan. Zeker doen:
- nachtduik onder de Town Pier (moet met gids). Heb het al een aantal keer gedaan en nog steeds de mooiste nachtduiken die ik in al die jaren gemaakt heb.
- duik onder de Salt Pier (moet tegenwoordig ook met gids). Is zeker de moeite waard. Heel veel vis: barracuda's, tarpons etc.
- Doe een ondiepe duik bij Margate Bay. Grote kans dat je schilpad tegenkomt
- Het dubbelrif (lijkt eerte keer een beetje eng voor sommigen om oversteek te maken) bij Invisibles (laatste van het dubbelrif) en Angel City (ondiepste deel van het dubbelrif). Erg leuk om te doen.
- Natuurlijk de Hilma Hooker. Hoort gewoon bij Bonaire, ook al valt ie misschien een beetje tegen
- Andrea II - mooi, ook voor een nachtduik
- Karpata - gewoon mooi - kans op schildpadden
- bootduik naar Klein Bonaire

Heel veel plezier! Ik ben jaloers.

Anoniem zei

Volgens mij steekt daar iets achter, dat jullie je van jullie 'onderkanten' hebben laten fotograferen. Schoenen met grijze stiknaden in de zolen en schoenen met gele stippen. Volgens mij zijn dat verborgen aanwijzingen, codes, hmmmm....!?
Als we straks die fantastische onderwaterfoto's van jullie te zien krijgen via dit weblog, ga ik die met extra aandacht bekijken. Misschien dat ik dan meer aanwijzingen krijg voor het oplossen van dit grote geheim...
Hele goeie reis en een geweldige duikvakantie toegewenst,
Paul & Els